• 0895 620 558
  • Горивна система

  • Cars4u знае колко е важна една горивна система за вас, за вашият автомобил и за вашата сигурност и ви предлага широк спектър от автомобилни части втора ръка за вашите горивни системи. На ваше разположение е голям асортимент от дюзи бензин, дюзи дизел, гнп, бензинови помпи, дебитомери, инжекциони, ламбда сонди и кошници и нивомери. Ако имате нужда от резервни авточасти за горивната система на вашият автомобил като подкачващи помпи, горивни рейки, генерации и гърнета, дросели, кутии за въздушен филтър, стъпкови моторчета, резервоари или горивни филтри, то вие ще я намерите на най-ниска цена при нас.

   Поддръжка и ремонт на горивната система

   Горивната система на автомобила се състои от резервоара за гориво, помпата, филтъра и инжекторите или карбуратора и е отговорна за доставянето на гориво към двигателя при необходимост. Всеки компонент трябва да работи безупречно, за да постигне очакваните характеристики и надеждност на превозното средство. С течение на времето производителността на двигателя може бавно да намалее при запушване на жизненоважни части на горивната система и  да причини намалена горивна ефективност и мощност. Инжекторът за гориво е последната спирка за гориво във вашия двигател, преди да влезе вътре в горивната камера - това е електрически задвижвана порта, която се отваря достатъчно дълго, за да измери перфектното количество гориво за оптималната работа на двигателя.

   Всмукателният клапан

   Всмукателният клапан се отваря, за да позволи на сместа въздух / гориво да се изтегли в горивната камера. Отлаганията върху всмукателните клапани могат да ограничат или променят потока на сместа въздух / гориво в горивната камера като горивото може да се придържа към отлаганията на всмукателния клапан и да не навлиза в горивната камера, когато е необходимо. Правилната функция на горивната система може да помогне да се обърнат тези ефекти и да се възстанови загубената производителност.

   Буталата

   Буталата се движат нагоре и надолу и преобразува налягането от горенето в движение. Препаратът за почистване на детергенти може да помогне за отстраняване или намаляване на отлаганията, за които е доказано, че са ефективни за намаляване или елиминиране на свързаната с отлаганията управляемост и загуба на производителност.

   Горивната камера

   Горивната камера е мястото, където се случва изгарянето на сместа въздух / гориво като отлаганията в нея могат да повлияят на преноса на топлина и компресията на въздух / гориво. Излишната топлина може да причини преждевременно запалване и почукване. Някои превозни средства съдържат сензори за детонация, които се използват за определяне на детонацията на двигателя или преди или след момента на детонация. Отлаганията в горивната система могат да предизвикат почукване, поради което е толкова важно да поддържате чиста горивната си система.

    

 • Последно разгледани