• 0895 620 558
  • Автомобили за скрап

   Cars4u е компания с дългогодишен опит доказала се с годините и многото доволни клиенти. Можете да заявите своето превозно средство за взимане за скрап и скоро след това вече няма да носите отговорност за автомобила си. Ще получите подобаващо заплащане когато предадете автомобила си или резервни части за скрап, чийто размер ще се определи от качеството и състоянието на автомобила.

   Изкупуване на коли за части

   Cars4u предлага изкупуване на всички марки, модели и модификации автомобили, джипове, бусове и камиони от цялата страна, на най-добри цени като Ви предлагаме траспорт и осигуряваме удостоверения за дерегистриране на автомобилите в КАТ. За повече информация сме на Ваше разположение като във всеки един момент сме готови да отговорим на Вашите въпроси.

   Автокъщите, търговците на автомобили и останалите клиенти също могат да използват нашата бърза и професионална услуга за изкупуване на превозни средства за скрап. В съответствие с правителствената схема за скрап на автомобили ние предлагаме на всички пълна услуга за събиране и скрап на излезли от употреба превозни средства.

   Изкупуванае на стари коли

   Ако планирате да предадете колата си за скрап, Вие сте на правилното място. С дългогодишният си опит можем да Ви гарантираме сигурно и безпроблемно бракуване на автомобили и можете да бъдете сигурни, че сте попаднали на най-доброто място за супер цена за тази услуга. Ако притежавате излязло от употреба превозно средство или автомобил, който не може да бъде ремонтиран и нямате време или пари, за да инвестирате във възстановяване на изправността му, можете да се възползвате от нашите услуги за скрап и рециклиране на автомобили. Оценка на състоянието на автомобила - установяване наличието или липсата на основни компоненти и части, установяване теглото на автомобила, подготовка за разкомплектоване и шредиране, отделяне на части за повторна употреба, както и предаване на отпадъци за оползотворяване или обезвреждане.

   коли за скрап

   Автоморга изкупиваща стари автомобили

   Не се колебайте и ни се обадете още днес, за да получите информация за възможен ден и час за оценка за Вашата кола. Взимането на колата ви за скрап с Cars4u е лесен, бърз и безболезнен процес, който може да бъде приключен и да бъде свършен в няколко прости стъпки. Обадете се на нашия екип още днес за безплатна оценка на автомобилния скрап, за да разберете стойността на вашия автомобилен скрап. За да е по-лесно и удобно за Вас ние ще Ви помогнем и ще Ви съдействаме за справянето с всички необходими документи! За да направим бракуването на вашето превозно средство възможно най-удобно, ние предлагаме ефективни услуги за транспорт на превозни средства и услуги за събиране на повредени коли от всяка точка на България.

   Cars4u ви предлага изкупуване на излезли от употреба МПС-та - автомобили, джипове, микробуси, камиони и много други. Изкупуваме също така и претърпели катастрофа превозни средства и повредени автомобили като осигуряваме безплатен транспорт, заплащане на място и издаване на удостоверение, което да послужи за дерегистрация на МПС от КАТ и данъчна служба.

   Имате спешна нужда от пари и имате на разположение автомобил, който не използвате?
   Ние ще се отзовем незабавно и много скоро да получите нужните ви финансови средства, като ни го продадете. Притежавате стар и непотребен вече автомобил и искате да се разделите с него на изгодна цена за скрап или пък данъците на Вашият автомобил са непосилни за Вас или пък сте претърпяли катастрофа с автомобила, щетите от която са непоправими? Ние сме на Ваше разположение като ще Ви предложим най-изгодната оферта за изкупуване на коли за скрап и ще ви съдействаме по време на целият процес.

   Ние можем да организираме транспорт на автомобили за и колата Ви може да бъде извозена в удобен за вас ден и час. При нас получавате максимално бързо, безпроблемно и ефективно обслужване, а заплащането за вашият автомобил за скрап получавате в момента на неговото взимане. Предимствата на нашата компания са, че можете безпрекословно да разчитате на иновативност, точност, коректност и квалифицирано обслужване.

   Причини да се разделите със старият си автомобил

   1. Изчерпана рентабилност
    Най-често срещаният проблем с морално и физически изхабените автомобили е тяхната реална и фактическа рентабилност. Непрекъснатите инвестиции на средства, които се налага да отделяте за ремонтни дейности обикновенно представляват неприятен стрес във вашият месечен бюджет.
   2. Необходима безопасност
    Безопасността, от която безпрецедентно се нуждаете става все по-неотложен проблем при старите и амортизирани автомобили, особенно тези, които са произведени през миналото хилядолетие.
   3. Непрекъснати разходи
    В действителност разходите за консумативи и масло доста често се оказват доста високи и всеки разумномислещ човек ще реши да инвестира в по-нов и модерен автомобил, вместо да продължи да затваря парите си в кола, която на практика е пасив, а не актив.
   4. Съвременни стандарти
    Остарелите автомобили започват да проявяват все повече проблеми с покриването на европейските стандарти за вредни емисии. Разбираемо е, че автомобил, който е произведен през 90-те години на миналия век е почти невъзможно да отговори на съвременните изисквания. Поради тези причини за собствениците на стари и амортизирани автромобили биват повишени и данъците и таксите. Целта на Зелена Сделка или Зелен Пакт на Европейският съюз е да ограничи максимално и ефективно замърсяването от автомобили към 2030-та година.
   5. Финансова зависимост
    Едно от най-ангажиращите неща при наличието на стар автомобил е неговата скъпа и неизбежна поддръжка.  Без значение дали разходите ви ще са за поредния ремонт или ще трябва да си платите данъците, то определено по-добра идея е да се ориентирате към предаването му за скрап като сложите разходите на кантар.
   6. Едно бреме по-малко
    При остарелите автомобили често се достига до ситуация, в която вече сте закупили по-нов автомобил, но нямате идея какво да направите със стария такъв и той просто събира прах и заема място някъде. Това води след себе си редица предизвикателства и проблеми:
    • Къде да паркирате? (като особено голям проблем е това в София и другите големи градове)
    • Дали няма да разбият автомобила, ако решат че е изоставен?
    • Дали няма да ви глобят поради техническа или законова причина?
    Ако вече притежавате по-нов автомобил, то няма абсолютно никакъв смисъл старият такъв да пази място пред блока или къщата ви.
   7. Продайте го, преди да ви глобят
    Доста честа практика е общините да налагат принудително вдигане на автомобили под претекст, че са изоставени или не са в движение дълго време и заемат паркомясто. В един момент може просто да видите, че автомобила ви го няма и е на наказателен паркинг за стари коли. Когато отидете да си го приберете се оказва, че трябва да заплатите безумно висока такса за това. Винаги е по-добре да решите на кого да продадете старата си кола за скрап, за да не изпаднете в неприятната ситуация, в която няма да имате избор.

   Обадете се незабавно на нашите оператори и получете най-високата цена за изкупуване на коли за скрап в София и страната, за да не се превърне възможността ви да спечелите пари в загуба и глоби.

 • Последно разгледани