• 0895 620 558
  • Гуми и джанти

  • Гумите и джантите са също една от най-важните части на вашият автомобил, тъй като те трябва да са в изправност и според сезона, за да можете да се движите безпроблемно. Cars4u  ви предлага богат набор от гуми и джанти втора употреба - алуминиеви джанти, стоманени джанти, зимни гуми, летни гуми, резервни гуми и тасове.

   Търсите гуми или джанти за вашият автомобил? Добре дошли при Cars4u!

   В нашия онлайн магазин или на място можете да намерите богат избор от лети или стоманени джанти и зимни или летни гуми. Нашата гама от продукти включва стотици авточасти втора употреба. Можете да изберете подходящите гуми за вашият автомобил от нашите предложения, както и джанти, които да паснат перфектно. Имате ли нужда и от подходящи гуми за джантите си? Няма проблем! Ние предлагаме перфектно съвместими авточасти за вашия автомобил, както и всички необходими аксесоари, така че нищо да не ви пречи да се движите по пътя!

   Cars4u : Вашият надежден партньор за джанти и гуми!

   Компанията Cars4u е с разрастващ се бизнес в търговията с авточасти втора употреба и е с млад и амбициозен екип. От основаването си тя се е превърнала в сигурна и надеждна компания, където за да зарадва своите клиенти с различни продукти всеки ден, базата се обогатява ежедневно. Приятно пазаруване!

 • Последно разгледани