• 0895 620 558
  • Аудио системи и навигации

  • Cars4u ви предлага богат асортимент от аудио системи и навигации втора употреба за вашият автомобил – различни марки и модели автокасетофони, мощни усилватели, модерни навигации, cd чейнджъри и високоговорители ( колони ).

   Аудио системи

   Ентусиазмът към музиката вибрира в сърцето на всеки и е в основата на всичко, което правим : през годините сме изградили изключителен екип от талантливи професионалисти, които са се ангажирали да ви съдействат в избора на аудио системи втора ръка на най-високо ниво.

   Емоционалната сила, която дава музиката е преминала през времето и се е развила до нови нива, нови технологии и има много модели и модификации сред аудио системите, които да изберете за първокласен звук, жива традиция, гениални иновации и високо качество, комбинирани в много богата гама от продукти за максимално удовлетворение на нашите клиенти.

   Представяме ви много богата продуктова гама от аудио системи, за да изпитате тръпката от висококачествен звук във всяка ситуация и навсякъде във вашият автомобил.

   Навигации

   В днешно време има неща, без които вече не можем като навигационните системи например – да, нашите родители, баби и дядовци са ползвали хартиени карти, но в сегашният забързан начин на живот и динамика е невъзможно да сте в крак с иновациите без GPS. Навигациите са надеждни, пълнофункционални автомобилни GPS системи, които извеждат шофирането на нови нива – можете да стигнете навсякъде без да се притеснявате, че ще се загубите. Ежедневното пътувате до работа или впускането в магистрално приключение са част от живота, навигациите са тук до вас, за да ви помогнат. Те дори могат да предоставят сигнализации за водача, за да помогнат за повишаване на информираността – сигнал за ограничение на скоростта, за задръствания, за затворени пътища, за камери и много други. Намерете това, от което се нуждаете, и стигнете докъдето отивате с навигация за вашата кола.

 • Последно разгледани